Vi är ständigt på jakt efter nya vårdproffs

Vi vill att våra anställda ska trivas hos oss från första stund. Vi tror att en öppen och positiv arbetsmiljö ger mångdubbelt tillbaka. På Promedi har du möjlighet att utvecklas, träffa fina kunder, få stöd av kollegor. Tillsammans lyfter vi vår gemensamma vision.

Hos oss blir du en del av vårt multiprofessionella team som består av drygt 40 erfarna experter inom hälsovård. Allt från företagshälsovård och allmänmedicin till olika sektorer inom specialmedicin.

Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön, flexibla arbetsvillkor, omfattande arbetsorientering och goda möjligheter till skolning, forskning och konsultation. Du har också möjlighet att delta i specialiseringsutbildningen för företagshälsovårdsläkare som Promedi erbjuder i samarbete med medicinska fakultetet vid Helsingfors universitet.

Kontakta oss så berättar vi mera!

Mejla oss på:
info(a)promedi.fi

På Promedi samarbetar vi med MediManageri!

Vi samarbetar med Ville Kaarela och Matti Jakonen på Medimanageri då det gäller rekrytering av nya läkare. Intresserad av att veta mera om hur det är att jobba på Promedi? Ta kontakt så berättar killarna mera!

Ville
040 745 6736
ville.kaarela(a)medimanageri.fi

Matti
043 848 6827
matti.jakonen(a)medimanageri.fi