Promedi huolehtii työntekijöistäsi

Tiesitkö, että Suomen ennaltaehkäisevä terveydenhoito säästää yhteiskunnalta miljoonia euroja vuodessa? Tekemällä työpaikasta terveen ja hyvinvoivan voit säästää rahaa ja lisätä toimintasi varmuutta ja pitkäjänteisyyttä.

Hyvinvoivat työntekijät suoriutuvat työstään paremmin ja aiheuttavat vähemmän kustannuksia. Me autamme sinua tekemään työyhteisöstäsi terveen ja tehokkaan ja sekä vähentämään sairaspoissaoloja.

Promedin moniammatillinen tiimi kehittää hyvinvointia työpaikoilla. Analysoimme riskejä, tarjoamme ratkaisuja konflikteihin ja autamme parantamaan työilmapiiriä.

Hyvinvoiva yritys

Kerron mielelläni lisää toimivan terveydenhoidon eduista työntekijöillesi! Meillä Promedissa on erilaisia paketteja erilaisiin tarpeisiin.

Meiltä saat kaikki terveydenhoidon palvelut, joita yrityksesi tarvitsee

Tarjoamme kaikkia palveluitamme sekä yksityishenkilöille että yritysasiakkaille. Erilaiset yrityssopimukset sisältävät erilaisia palveluita. Käy yhdessä yhteyshenkilösi kanssa läpi, mitkä palvelut kuuluvat sinun yrityspakettiisi!

Yleislääkärit

Yleislääkärimme tutkivat mahdollisia sairauksia ja antavat tarvittavaa hoitoa.

Terveydenhoitajat

Terveydenhoitajamme arvioivat terveydentilasi, antavat terveysneuvontaa ja tarvittaessa konsultoivat lääkäriä hoidontarpeesta.

Laboratorio ja kuvantaminen

Meillä Promedissa on laboratorio ja pääsy röntgeniin, ultraääneen ja magneettikuvaukseen.

Erikoislääkärit

Meillä on monipuolisesti useiden eri erikoisalojen lääkäreitä.

Päiväkirurgia

Meillä Promedissa on myös oma osasto päiväkirurgialle, jossa potilaat hoidetaan saman päivän aikana.

Hinnasto

Täältä löydät palveluidemme hinnaston.

ePromedi on digitaalinen palvelumme, joka tarjoaa turvallisen keskusteluyhteyden asiakkaan ja hoitavan tiimin välillä. Vastaamme aina kahden arkipäivän kuluessa.

Työterveyshoitajana kartoitan riskejä ja sitä, millainen on asiakkaan työpäivä. Käyn useilla eri työpaikoilla, ja ne ovat kaikki erilaisia. Jossain keskitytään suojavaatteisiin, valaistukseen, meluun ja kemikaaleihin, kun taas toisaalla psyykkiseen rasitukseen, stressiin ja ergonomiaan. Keskustelemalla ja erilaisilla toimenpiteillä yritämme tehdä työntekijöiden arjesta niin mielekästä kuin mahdollista.

Sanna Kosunen, Promedin työterveyshoitaja