Etsimme koko ajan uusia hoidon ammattilaisia

Tahdomme, että työntekijät viihtyvät kanssamme ensi hetkistä lähtien. Uskomme, että avoin ja positiivinen työilmapiiri antavat moninkertaisesti takaisin. Promedissa sinulla on mahdollisuus kehittyä, tavata ihania asiakkaita ja saada tukea kollegoilta. Työskentelemme yhdessä visiomme eteen.

Meillä olet osa moniammatillista tiimiämme, joka koostuu noin 40:stä kokeneesta hoitoalan ammattilaisesta. Meiltä löydät kaiken työterveyshoidosta yleislääketieteeseen ja eri erikoislääketieteen aloihin.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavat työehdot, kattavan perehdytyksen ja hyvät mahdollisuudet koulutukseen, tutkimukseen ja konsultaatioon. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua erikoistumiskoulutukseen työterveyslääkäriksi, Promedi tarjoaa koulutuksen yhteistyössä Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan kanssa.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Laita viestiä: info(a)promedi.fi

Teemme yhteistyötä MediManagerin kanssa!

Promedi tekee yhteistyötä Medimanagerin Ville Kaarelan ja Matti Jakosen kanssa, kun on kyse uusien lääkäreiden rekrytoinnista. Haluatko kuulla lisää, millaista on työskennellä Promedissa? Ota yhteyttä, niin Ville ja Matti kertovat lisää!

Ville
040 745 6736
ville.kaarela(a)medimanageri.fi

Matti
043 848 6827
matti.jakonen(a)medimanageri.fi