Promedi + Mehiläinen

Huomio, meillä on kerrottavaa! Viime viikolla Mehiläinen osti lääkärikeskus Promedi. Mutta ei hätää, yritysjärjestelyllä ei ole vaikutuksia asiakassopimuksiin eikä hintoihin, eikä edellytä teiltä minkäänlaisia toimenpiteitä.

Lue lisää »

Meillä on uudet nettisivut

Uudet, hienot nettisivumme ovat viimeinkin toiminnassa! Toivomme, että löydät täältä sen, mitä tarvitset – nopeasti ja helposti (ja todella hienossa paketissa).

Kuulemme mielellämme sinusta. Laita viestiä info(a)promedi.fi, jos huomaat, että sivuiltamme puuttuu kaipaamaasi tietoa, ja me teemme parhaamme saadaksemme sen tänne niin nopeasti kuin mahdollista. Me kiitämme Elin Nyman Designin Eliniä ja Bertills & Jungin Annaa ja Linniä erinomaisesta työstä kotisivujemme kanssa!

Toimiva ilmastointi estää bakteereja pesiytymästä

Esimerkiksi allergiasta tai virustulehduksesta johtuvat limakalvo-ongelmat voivat pitkittyessään muuttua bakteeritulehduksiksi ja vaativat monesti antibioottihoitoa. Kun limakalvot ärsyyntyessään paksuuntuvat, pään sisäiset ilmastointikanavat lakkaavat toimimasta ja silloin bakteerit pääsevät pesimään esimerkiksi nenän sivuonteloihin.

Lue lisää »

Plastiikkakirurgia Promedissa

Aiemmin Porissa työskennellyt plastiikkakirurgian erikoislääkärinä Saarinen aloitti viime syksynä plastiikkakirurgina Lääkärikeskus Promedissa. Hän toimii myös Vaasan keskussairaalassa plastiikkakirurgian ylilääkärinä.

Lue lisää »