Promedi + Mehiläinen

Huomio, meillä on kerrottavaa! Viime viikolla Mehiläinen osti lääkärikeskus Promedi. Mutta ei hätää, yritysjärjestelyllä ei ole vaikutuksia asiakassopimuksiin eikä hintoihin, eikä edellytä teiltä minkäänlaisia toimenpiteitä.

Promedin toimintamalli perustuu vahvasti yrittäjyyteen ja tiiviiseen kumppanuuteen asiakkaiden kanssa. Mehiläinen haluaa tarjota alueella palveluja, joissa yhdistävät Promedin yrittäjämäinen ote ja paikalliskokemus sekä Mehiläisen tietotaito, työkalut ja palveluverkosto. Tästä tulee vahva kokonaisuus!

Lisätietoja asiasta antaa vastaava työterveyshoitaja Pauliina Uusimäki, pauliina.uusimaki(a)promedi.fi, puh. 044 387 3801.

Facebook
Email

Saatat myös pitää näistä artikkeleistä

Olemme kasvattaneet ammattilasten joukkoamme!

Olemme saaneet jälleen lisää ammattilaisia joukkoomme! Miika Ek on geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäri. Geriatrina hän on erikoistunut ikääntymiseen liittyvien fyysisten ja psyykkisten