Plastiikkakirurgia Promedissa

Aiemmin Porissa työskennellyt plastiikkakirurgian erikoislääkäri Ira Saarinen aloitti viime syksynä plastiikkakirurgina Lääkärikeskus Promedissa. Hän toimii myös Vaasan keskussairaalassa plastiikkakirurgian ylilääkärinä.

Saarinen tekee Promedin vastaanotolla ja päiväkirurgisella osastolla erilaisia korjaavia ja kosmeettisia toimenpiteitä.

Tällaisia ovat esimerkiksi erilaiset pistoshoidot, silmän ylä- ja alaluomien leikkaukset ja kulmakarvojen kohotukset, paikallispuudutuksessa tehtävät kasvojenkohotukset, leuan kiristykset, rasvaimut ja -siirrot, laihdutuksen jälkeiset kiristykset sekä erilaiset rinnoille tehtävä operaatiot – suurennukset, pienennykset ja kohotukset.

– Plastiikkakirurgian avulla voidaan korjata monia sairauden tai onnettomuuden aiheuttamia vikoja. Myös esimerkiksi ikääntymismuutosten korjaaminen pienillä plastiikkakirurgian keinoilla piristää ilmettä, tuo mielihyvää ja sitä kautta parantaa elämänlaatua, sanoo Saarinen.

Promedissa järjestetään 11.2. ”Naisten ilta”. Ilta on suunnattu naisille, jotka haluavat tietää, millaisia plastiikkakirurgisia toimenpiteitä on olemassa ja millaisiin tilanteisiin ne sopivat.

Voit myös varata ajan Ira Saarisen konsultaatioon. Helmikuun aikana saat ensimmäisen vastaanottoajan tutustumishintaan.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset Naisten iltaan: 06 357 7700.

Facebook
Email

Saatat myös pitää näistä artikkeleistä

Promedi + Mehiläinen

Huomio, meillä on kerrottavaa! Viime viikolla Mehiläinen osti lääkärikeskus Promedi. Mutta ei hätää, yritysjärjestelyllä ei ole vaikutuksia asiakassopimuksiin eikä hintoihin, eikä edellytä