Promedi

Lääkärikeskus, joka huolehtii sinusta

Yksityisasiakas

Yritysasiakas

ePromedi on digitaalinen palvelumme, joka mahdollistaa turvallisen yhteydenpidon asiakkaan ja hoitavan tiimin välillä. Vastaamme aina kahden arkipäivän kuluessa.

Promedi + Mehiläinen

Huomio, meillä on kerrottavaa! Viime viikolla Mehiläinen osti lääkärikeskus Promedi. Mutta ei hätää, yritysjärjestelyllä ei ole vaikutuksia asiakassopimuksiin eikä hintoihin, eikä edellytä teiltä minkäänlaisia toimenpiteitä.

Lue lisää

Verkkoajanvaraus

Tiesithän että voit varata aikasi meidän kotisivujen kautta helposti ja nopeasti?

Uudet aukioloajat

Vaasan toimipisteen uudet aukioloajat tammikuusta lähtien:

maanantai – torstai klo 8-16

perjantai klo 8-15

Erikoislääkärit

Mistä löytyy meidän erikoislääkärimme?

Promedi yhdistyy Mehiläiseen 1.2.2020. Nyt jo suurin osa erikoislääkäreistämme pitävät iltavastaanottoaan Mehiläisen tiloissa Raastuvankatulla, ja Himalajankadun ovet suljetaan tammikuusta lähtien klo 16 (klo 15 perjantaisin). Uudet tilat, tutut kasvot! Osoitteessa http://www.mehilainen.fi  pystytte helposti varata ajanne.

Korva,- nenä,- ja kurkkulääkäri Osmo Niemi ja kardiologi Risto Jussila ottavat asiakkaita jatkossakin vastaan Himalajankadulla, päiväsaikaan. Heille voitte toistaiseksi varata ajan Promedi kotisivuilta.

Tunne olosi kotoisaksi

Huolehdimme noin 9000 henkilön kokonaisvaltaisesta työterveyshuollosta Pohjanmaalla. Moniammatillinen tiimimme tekee tiiviisti töitä yhdessä luodakseen sinulle parhaan, turvallisimman ja ystävällisimmän lääkärikeskuksen. Meillä voit tuntea olosi kotoisaksi.