Plastikkirurgi på Promedi

Ira Saarinen, specialist inom plastikkirurgi med arbetserfarenhet från Björneborg, började jobba som plastikkirurg på Läkarcentral Promedi i höstas. Saarinen fungerar även som överläkare inom plastikkirurgi på Vasa centralsjukhus.

Saarinen har mottagning på Promedi och på läkarcentralens dagkirurgiska avdelning utför hon olika korrigerande och kosmetiska ingrepp.

Hit hör till exempel olika injektionsbehandlingar, operation av övre och nedre ögonlock, ögonbrynslyft, ansiktslyft med lokalbedövning, uppstramning av haka, fettsugning och fettransplantation, att strama upp huden efter viktnedgång samt olika operationer för brösten – förstoringar, förminskningar och lyft.

– Med hjälp av plastikkirurgi går det att åtgärda många brister som orsakats av sjukdomar och olyckor, säger Ira Saarinen

Med små åtgärder går det också att åtgärda en del ovälkomna förändringar som åldrande medfört.

– Det går att få ett piggare intryck, ökat välbefinnande och mera livskvalitet, säger Saarinen.

Den 11:e Februari ordnas det en ”Kvinnornas kväll” på Promedi. Kvällens program har utformats för kvinnor som vill veta vilka plastikkirurgiska ingrepp som finns och i vilka situationer de används.

Det går också bra att boka en personlig tid för konsultation med Ira Saarinen. I Februari får man hennes första konsultation för specialpris.

Tilläggsinformation och anmälningar till Kvinnornas kväll: 06 357 7700.

Facebook
Email

Andra artiklar du kanske gillar

Promedi + Mehiläinen

Hör upp, nu har vi viktiga nyheter! Förra veckan blev läkarcentral Promedi köpt av  Mehiläinen. Men ni kan vara lugna! Omorganisationen påverkar