Terveydenhoidon ammattilainen, tule töihin monien mahdollisuuksien Promediin!

Promedi on vuonna 2009 perustettu yksityinen terveydenhoitoalan konserni, jonka toiminta painottuu työterveyspalveluihin. Vastaamme tällä hetkellä yli 10 000 henkilön kokonaisvaltaisesta työterveyshuollosta Pohjanmaan alueella. Toimintamme on kasvussa ja haemme Vaasan ja Närpiön toimipisteisiimme jatkuvasti uusia yleis- ja erikoislääkäreitä, työterveyshoitajia ja työterveyshuollosta kiinnostuneita terveydenhoitajia huolehtimaan asiakasyritystemme työntekijöiden ja yksityispotilaidemme terveydestä ja hyvinvoinnista.

Promedilaisena olet osa moniammatillista tiimiämme, johon kuuluu yli 50 terveydenhoitoalan kokenutta ammattilaista työterveyshuollon, yleislääketieteen ja erikoislääketieteen eri aloilta.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavat työehdot, kattavan perehdytyksen ja hyvät kouluttautumis-, tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua työterveyshuollon erikoislääkärikoulutukseen, jota tarjoamme yhteistyössä Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan kanssa.

Avoimet työpaikat

Bioanalyytikko
Lääkärikeskus Promedi etsii moniosaavaan joukkoonsa bioanalyytikkoa. Työn edellytyksenä on työtä vastaava koulutus sekä kaksikielinen ja iloisen palveluasenteen omaava ammattilainen. Arvostamme kokemusta kliinisfysiologisistatutkimuksista. Työ on täysipäivänen vakituinen ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa ja hakemuksia voi lähettää vastaavalle työterveyshoitajalle Pauliina Uusimäki, puh.044 387 3801, pauliina.uusimaki@promedi.fi.

Vastaava työterveyshoitaja Pauliina Uusimäki,
puh. 044 387 3801, pauliina.uusimaki@promedi.fi

Muut yhteystiedot työpaikkakyselyistä

Konsernijohtaja Mikael Fredman,
puh. 044 387 3800, mikael.fredman@promedi.fi

Ylilääkäri Seppo Aaltonen,
puh. 06–357 7700, seppo.aaltonen@promedi.fi

 

Bitnami