Päiväkirurgia

paivakirurgia-1150x250

PÄIVÄKIRURGIA

Yksikkömme sijaitsee Lääkärikeskus Promedin 1. kerroksessa. Teemme eri erikoisalojen päiväkirurgisia toimenpiteitä. Tiloissamme on yksi leikkaussali ja kaksipaikkainen heräämö. Lisäksi erillinen huone pidempiaikaiseen toipumiseen.

paiva

Meidän tavoitteemme on tyytyväinen asiakas!

Toimintamme lähtökohtana on sinun tarpeesi ja odotuksesi. Palveluamme kuvaa aitous, innokkuus ja arvostus. Ammattitaitoinen ja osaava henkilökuntamme takaa sinulle turvallisen hoidon ja nopean hoitoonpääsyn.

Teemme ennalta suunniteltua hoitotyötä, jossa toimenpide ja kotiutuminen tapahtuu samana päivänä. Toimenpiteet tehdään puudutuksessa tai nukutuksessa. Hoidostasi vastaavat eri erikoisalojen kokeneet lääkärit, anestesialääkärit ja hoitohenkilökunta.

Erikoisalat

Yksikössämme voidaan suorittaa seuraavien erikoisalojen leikkauksia.

Yleiskirurgia ( luomen- ja patinpoistot, tyrät, peräpukamat)
Urologia (virtsarakon tähystys, esinahan korjausleikkaus, vesikivesleikkaus, miehen sterilisaatio)
Korva-, nenä- ja kurkkutaudit (korvien putkitukset, kita- ja nielurisaleikkaus)
Vatsaelinkirurgia ( mahalaukun- ja paksusuolen tähystykset)
Ortopedia (erilaiset jalkaterän ja polven leikkaukset sekä käsi ja kyynärpääleikkaukset tulossa vuodenvaihteessa)
Verisuonikirurgia (suonikohjujen vaahtohoito)
Plastiikkakirurgia (Ylä- tai alaluomileikkaus, MACS-facelift, rintojen rasvansiirto, rintarauhasen suurentaminen / keinoaine, rintojen pienennys / nännien kielekesiirto, rintojen laskeuman korjausleikkaus, kaulan, vartalon, olkavarren tai alaraajan rasvaimu, riippuvatsan korjaus, rintarauhasen ihonalainen poisto (esim. miehet))

Bitnami